Skip links

Patches

Patches zijn er in vele verschillende soorten en maten. Patches worden in Nederland ook wel emblemen genoemd. Ze zijn erg divers en kunnen makkelijk geplaatst worden op je kledingstukken. Tegenwoordig worden patches vaak gebruikt door kledingmerken om een bepaalde look te creëren. Op de borst, groot op de rug of middenin op je pet? Alles is mogelijk met onze patches.

Materialen en mogelijkheden

Rubberen patch:
Jouw logo gemaakt doormiddel van een mal in 2D of 3D. Door de mal wordt het logo heel gedetailleerd geproduceerd, maar is kleurverloop niet mogelijk. Verder heeft dit type patch erg mooie kleuren en komt het als ware tot leven door het 3D effect. Wij bieden de rubberen patch aan met lijmlaag of naaigoot.

Geborduurde patch:
Het logo wordt gestikt op de badge in 2D of 3D. Dit type embleem is geschikt voor simpele en strakke logo’s omdat er gebruik gemaakt wordt van dikkere draden. Om deze reden zijn kleine details in het logo niet geschikt. De patch wordt geleverd met lijmlaag of klittenband. Uiteraard zijn ze ook beschikbaar om vast te naaien.

Gesublimeerde patch:
heeft je logo veel (kleine) details en kleurverloop? Dan is de gesublimeerde badge erg geschikt voor jou! Met deze techniek zorg je ervoor dat jouw logo strak op je tshirt, hoodie of cap komt. De randen van het embleem worden afgewerkt met een dikke gestikte rand. De patch wordt geleverd met lijmlaag of klittenband.

Geweven patch:
een gladde patch met een fijne structuur, omdat er wordt gewerkt met dunnere draden. Dit is het grootste verschil ten opzichte van de geborduurde patch. Hierdoor zijn de kleiner details uit jouw design of logo ook te verwerken.

Verder bieden wij ook patches van leer of teddy materiaal aan.

Voordelen patches

✅ Luxere uitstraling
✅ Beschikbaar in alle soorten en maten
✅ Eenvoudig aan te brengen
✅ Al beschikbaar vanaf 100 stuks

Prijzen en bestellen

Vraag een offerte (textiel + patches) aan of plaats direct een bestelling voor losse patches via Garment-Builders Studios. Onze staffelprijzen worden automatisch berekend in de winkelwagen. Wij verzenden de patches gratis vanaf €100.

Meer weten over patches?

Wij ontzorgen je graag op het gebied van merchandising van A tot Z.
Wij vertellen je graag hoe je een kick-start kan maken.