Skip links

Flexfolie

Flexfolie is een drukmethode, waarbij er gebruik gemaakt wordt van textieldruk-folie. Flexfolie is gemaakt van polyurethaan (PU). Flexfolie is een heat transfer en wordt door middel van een hittepers aangebracht op textiel. Bij flexfolie zit er tussen de drager en het folie een lijmlaag. Met deze methode is het gemakkelijk om logo’s of designs met 1 of 2 kleuren te bedrukken.

Materialen en mogelijkheden

Flexfolie kan op bijna alle soorten textiel gedrukt worden. Hierbij moet je denken aan katoen, polyester, nylon, gemengde en overige stoffen. Bij Flexfolie is er een ruim aanbod kleuren beschikbaar. Wij bieden flexfolie transfers aan op een manier. Ze worden op rol geplot door onze machine. Onze rollen hebben een breedte van 50 centimeter. Dit is een uitstekend formaat voor brede designs. Om flexfolie transfers te maken dienen er snijlijnen aanwezig te zijn in het logo (vector)bestand.

voor- en nadelen

✅ Al vanaf 1 stuk & geen opstartkosten
✅ Hoge rekbaarheid
✅ Speciale effecten

❌ Maximaal aantal kleuren per bedrukking
❌ Niet geschikt voor grote afnames

Prijzen en bestellen

Vraag een offerte (textiel + bedrukking) aan of plaats direct een bestelling voor losse transfers via Garment-Builders Studios. Onze staffelprijzen worden automatisch berekend in de winkelwagen. Wij verzenden de flexfolie transfers gratis vanaf €100. Wij bieden je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze plot en pel service. Nooit meer plotten en pellen, maar kant en klare transfers ontvangen en direct persen. Al beschikbaar vanaf 10 stuks.

Meer weten over flexfolie?

Wij ontzorgen je graag op het gebied van merchandising van A tot Z.
Wij vertellen je graag hoe je een kick-start kan maken.