Skip links

Administratie

Veel ondernemers vinden het bijhouden van de financiële administratie een vervelende klus. Er zijn talloze regels waar je als ondernemer mee te maken hebt. Hiernaast zijn boekhoudprogramms’s vaak lastig te begrijpen als leek. Wij regelen de administratie, zodat jij je volledig kan focussen op je merk of artiesten carrière.

Hetproces

Stap 1

plug-in integratie

Wij integreren de juiste plug-in op de webshop. Met de plugin is het mogelijk om een duidelijk overzicht te creëren voor beide partijen.

Stap 2

Direct gereed

De plugin is geïnstalleerd en de webshop is klaar voor bestellingen! Klanten kunnen een bestelling met hun favoriete product(en) plaatsen.

Stap 3

Orderverwerking

We hebben de bestelling ontvangen en gaan aan de slag met de orderverwerking. Ten alle tijden gaan we voor een snelle verwerking en levering bij de klant.

Stap 4

Overzicht

Er is een nieuwe maand aangebroken! Tijd voor een duidelijk overzicht met alle bestellingen, ontvangen en teruggestorte bedragen, administratiekosten en de verzendkosten.

Stap 5

Uitbetaling

Je ontvangt van ons een maandoverzicht per email. Hierin staat het de door jou te factureren bedrag. Wij zullen direct overgaan tot uitbetaling, zodra we de factuur ontvangen hebben.

Voordelen

✅ Gemakkelijk te integreren.
✅ Het wordt bijgehouden zonder dat jij zelf kennis hoeft te hebben.
✅ Alles in 1 in combinatie met onze andere services

Meer weten over administratie?

Wij ontzorgen je graag op het gebied van merchandising van A tot Z.
Wij vertellen je graag hoe je een kick-start kan maken.