Skip links

Services

Bij Textiel Builders ontzorgen wij graag!

Hieronder nemen wij je mee in de services die wij aanbieden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je volledig kan focussen op het ontwikkelen van je kledinglijn of artiestencarrière. Wij controleren regelen de administratie, helpen klanten verder bij al hun vragen, zorgen voor in- en uitgaande verzendingen en bouwen je website als hier nog niet over beschikt. Zo heb jij geen kopzorgen!

Administratie

Veel ondernemers vinden het bijhouden van de financiële administratie een vervelende klus. Er zijn talloze regels waar je als ondernemer mee te maken hebt. Hiernaast zijn boekhoudprogramma's vaak lastig te begrijpen als leek. Wij regelen de administratie, zodat jij je volledig kan focussen op je werk. Wij zorgen maandelijks voor een verrekening met onze andere services zoals e-fulfillment en print on demand, waarna je een duidelijk maandoverzicht ontvangt.

Lees meer

e-fullfilment

Voor klanten is het erg makkelijk om online een bestelling te plaatsen. Hierna volgt de orderverwerking & verzending. Wist je dat het verzendproces een bepalende factor in de tevredenheid van je klant is? Wij bieden verschillende verzendopties om je pakket wereldwijd op tijd bij de klant te leveren. Mocht er een keer iets verkeerd gaan? Geen probleem, wij lossen het op! In combinatie met onze klantenservice is het gemakkelijk op te lossen.

Lees meer

KLANTENSERVICE

Liever focussen op andere dingen dan het beantwoorden van binnenkomende vragen? Textiel Builders biedt de mogelijkheid om de klantenservice uit handen te nemen. Klanten kunnen gemakkelijk WhatsAppen of mailen naar ons en ontvangen in de meeste gevallen dezelfde dag nog een reactie. Speciale wensen? In overleg is er veel mogelijk.

Lees meer

Print on demand

Geen voorraad of minder risico nemen? Bij Textiel Builders is het ook mogelijk om pas te drukken zodra er een bestelling binnenkomt. Op deze manier kan je meer producten in het assortiment nemen zonder voorraad te hebben. Bij Print on Demand (POD) wordt er gebruik gemaakt van transfers om het textiel te bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Lees meer

E-commerce

Om alles gemakkelijk te laten verlopen is een door ons gebouwde webshop ideaal. De webshop wordt direct juist ingericht zodat het soepel samenwerkt met onze andere services. Bij Textiel Builders nemen wij het gehele proces uit handen en kunnen wij koppelen met de meeste webshop platformen zoals Shopify, Woocommerce & Magento.

Lees meer

Verzenden

Ingepakt en klaar voor verzending. Afhankelijk van de beschikbare tijd heeft Textiel Builders verschillende verzendopties beschikbaar. Voor meer informatie over productie- en verzendtijden kun je contact opnemen via ons contactformulier.

klaar voor de start?

Wij ontzorgen je graag op het gebied van merchandising van A tot Z.
Wij vertellen je graag hoe je een kick-start kan maken.