Skip links

Private labeling

Private labeling is dé manier om je te onderscheiden van reguliere merken. Het wordt vaak aangebracht op bestaande producten, maar bij ons juist ook op volledig nieuwe producten. Je kunt het product hierom helemaal naar eigen wens aanpassen. Steeds meer kledingwinkels en retailers proberen zich te onderscheiden door eigen kledingmerken op te zetten en te verkopen, maar ook particulieren kunnen private labels verkopen. Het is een investering die zich op termijn erg goed terugbetaald als je merk succesvol is.

Textiel Builders geeft merken, artiesten & bedrijven de mogelijkheid om ‘maatwerk’ producties te ontwikkelen. Wij zijn kleding professionals die helpen met het produceren van kledinglijnen volledig naar wens. Al succesvol met je eigen label? Geen probleem! Wij helpen je bij de volgende stap en denken mee in groeimogelijkheden.

Waarom private labeling bij Textiel Builders?

Wij zijn een betrokken & betrouwbare partner op het gebied van private labeling producties. Niet alleen standaard maatwerk producties, maar ook aangepaste maattabellen, kleuren en details. Ben je niet helemaal zeker over je design? Uiteraard ondersteunen wij je ook en bieden wij de juiste adviezen op basis van je wensen. Textiel Builders biedt naast het produceren van kledingstukken ook andere services zoals e-commerce, e-fulfilment, klantenservice en administratie.

Welke opties zijn er?

Wij bieden een ruim aanbod op het gebied van technieken zoals borduringen, bedrukkingen en patches. Op kledingstukken bestaat het meeste borduurwerk uit normale borduringen. Uiteraard is het ook mogelijk om patch, chenile en 3D borduringen uit te voeren. Ga je toch liever voor bedrukking? Dan doen wij dit bij grote aantallen met zeefdruk of een exclusievere methodes zoals 3D print. Naast de druk- en borduurtechnieken zijn er ook vele opties voor de kleinste details. Je kunt hierbij denken aan ritsen, knopen, eyelets, labels, hangtags en polybags. Allemaal voorzien van jouw merklogo!

Waar produceren wij?

In samenwerking met betrouwbare Europese & Aziatische partners produceren wij een ruim assortiment aan producten. Niks is te gek, waardoor op aanvraag bijna alles mogelijk is! Natuurlijk produceren al onze partner fabrikanten hoogwaardige kwaliteit private labeling producten. Textiel Builders is de juiste partner op het gebied van ‘custom’ producties.

Minimale order hoeveelheid

Of het nou gaat om kleine of grote aantallen, Textiel Builders helpt je verder! Wij starten al bij 20 stuks met het produceren van caps, buckethats of mutsen. Afhankelijk van het type kledingstuk wordt er al geproduceerd vanaf 50 stuks. De MOQ is afhankelijk van meerdere factoren zoals het materiaal, design of soorten bedrukkingen. Toch liever een lagere hoeveelheid? Dat kan! Wij bedrukken al vanaf enkele stuks op onze eigen locatie.

Interesse in private labeling?

Wij vertellen je graag alles wat je wilt weten rondom de mogelijkheden van private labeling. Je kunt ons op diverse manieren bereiken.