Skip links

Over ons

Over ons

Textiel Builders is sinds 2017 actief op de zakelijke kledingmarkt. Wij zijn een betrokken partner met een grote passie voor textieldrukwerk, private labeling & merchandise producties. Door onze ervaring weten we precies waar je als klant tegenaan loopt en loodsen we je door het gehele proces heen. Bij Textiel Builders willen we elke klant voorzien van unieke producten. Wij kunnen dit, omdat we op de hoogte zijn van de laatste trends & ontwikkelingen.

In-house textieldrukkerij

Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van het textiel drukwerk. We bieden verschillende opties zoals flexfolie, transferdruk & DTF (Direct To Transfer). Op zoek naar andere opties? Lees verder bij ‘Maatwerk’.

Zoek je naar Print on Demand? Geen probleem, deze mogelijkheid bieden wij ook! Dit is een verkoopmethode waarbij het product pas gedrukt wordt, zodra jij een bestelling ontvangen hebt. Geen torenhoge investeringskosten, maar direct verdienen vanaf je 1e bestelling. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Verdiepen in al onze services? Klik hier!

Maatwerk

Uiteraard behoort maatwerk ook tot de opties van Textiel Builders. In samenwerking met betrouwbare partners produceren we voor vele klanten op maat gemaakte producten. Natuurlijk ligt de minimale afname (MOQ) wel hoger dan wanneer wij zelf drukken, maar zijn er veel meer opties mogelijk. Denk hierbij aan ‘branded’ nek- & waslabels, andere soorten bedrukkingen en borduringen. Al Vanaf 20 stuks ‘custom’ caps, buckethats en mutsen. De minimale afname voor kleding start bij 50 stuks!

Hoge kwaliteit blanco's

Sinds 2017 zochten wij naar hoge kwaliteit blanco kledingstukken. Naar onze mening waren er onvoldoende unieke blanco kledingstukken op de markt. Met ‘Garment Builders’ spelen wij hierop in en voorzien wij merken, artiesten, organisaties en textieldrukkerijen van de juiste producten. We leveren rechtstreeks retail en groothandel zonder andere partijen vanaf onze Nederlandste locatie. Voor meer informatie kun je terecht op www.garmentbuilders.nl.

Onze service en bereikbaarheid

Wij houden van korte lijnen en een goede bereikbaarheid, zodat je ons gemakkelijk kan benaderen. Uiteraard houden we je tijdens het gehele bestelproces ook op de hoogte van de laatste updates. Er is namelijk niets vervelender dan zelf steeds achter de laatste informatie van je bestelling aan te gaan.

Meer weten over onze diensten?

Textiel Builders helpt je graag verder bij een keuze. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen via het contactformulier, telefoon of WhatsApp. Of vraag direct een offerte aan via onderstaande button.